Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cosmeticele pentru fetite, gen Barbie, or fi toxice pentru o fetita de 9 anisori? Mergem la o serbare si ma gandeam sa o "infrumusetez" putin. Are un astfel de set ales si primit cadou de pe Ajuta o mamica.

Raspuns mamica: "Intrebarea asta mi-am pus-o si eu, dar cred ca fabricantii acestor cosmetice s-or fi gandit si ei sa le conceapa din solutii care nu fac rau pielii. Uita-te la ingrediente (desi ma indoiesc ca ar pune ceva care sa-i incrimineze acolo) sau mergi pe incredere, doar folosite ocazional cred ca nu fac rau."

Raspuns mamica: "Cred ca nu sunt toxice. In mod normal, produsele de calitate au specificate ingredientele (ca si vopselele pentru piele). Este de ajuns sa citesti prospectul. Daca fetita dumneavostra vrea sa fie o mica printesa, folositi-le. Totusi, incercati sa nu faceti prea des. Chiar daca nu ataca pielea direct, efectele se pot vedea in timp."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.