Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De ce are mereu nasul infundat fiul meu?

Raspuns mamica: "Daca se intampla asta in sezonul rece te inteleg, si ai mei sunt la fel ... daca insa tot timpul e asa, mai pe timpul verii, atunci ar trebui sa mergi cu el la un ORL, poate sa aiba polipi si sa aiba senzatia asta de nas infundat; foloseste apa de mare sau ser fiziologic."

Raspuns mamica: "Daca are nasul infundat doar iarna, si vara nu se intampla des atunci probabil ca este mai sensibil la frig. Dar poate este vorba si de o alegie la ceva din camera sau poate a facut polipi. Trebuie mers la un doctor orl-ist si el iti va spune daca are polipi sau nu, si apoi incearca sa ii faci si un test alergologic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.