Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ar trebui sa las copilul sa planga?

Raspuns mamica: "Categoric nu, sa iti lasi copilul sa planga nu inseamna ca il educi sau daca il iei in brate atunci cand plange nu inseamna ca se va obisnui, intai trebuie sa vezi de ce plange, care e motivul pentru ca poate chiar il doare ceva sau ii este foame, sete sau trebuie schimbat mcopilul are nevoie de afectiune si e bine sa il lasi sa planga."

Raspuns mamica: "Ca e bine s-au nu, pentru noi mamele, oricum nu are prea mare importanta. Intram imediat in panica atunci cand bebe plange si i-l controlam peste tot sa vedem din ce cauza plange. Mai ales ca e singurul mod de a comunica cu noi. Parintii mei spuneau ca e bine cateodata sa-i lasam sa planga un pic pentru a-si dezvolta plamanii si a-si derege vocea. Cert e ca au nu am rezistat niciodata sa o la sa planga."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.