Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Rezultat pozitiv pentru sindromul Down - a mai trecut cineva prin asa ceva?

Raspuns mamica: "Sincer imi pare rau sa aud asa ceva; nu doresc nimanui! Cunosc o mamica care are un baietel cu sindromul Down si il iubeste mai mult ca orice pe lume. Lupta pentru el in fiecare zi, merge la intalniri pentru sustinerea parintilor, face tratament cu el si incearca pe cat posibil sa ii ofere o viata normala. "

Raspuns mamica: "Eu nu am trecut prin asa ceva, dar sunt de parere ca ar trebui sa repeti analizele respective, apoi sa hotarasti ce faci, eu personal am o prietena a carei sora are sindromul down si am ajuns sa o cunosc si este un copil superb din toate punctele de vedere. Este foarte iubitoare si merita tot."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.