Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilului mei i sa cerut la scoala sa cumpere scaun. Vi sa mai intamplat?

Raspuns mamica: "O, da, asta nu este nimic, sa vedeti cand va vor cere bani pentru perdele pentru banci, termopane. Fetita mea este la gradinita si ni s-a cerut banii pentru scaunele, masuta, covor, perdele si chiar pentru a se schimba caloriferele. Deci, despre ce vorbim noi? Asta este sistemul nostru de invatamant."

Raspuns mamica: "Nu, asta nu am mai auzit pana acum. Desi se spune ca invatamantul e gratuit vad ca cer tot timpul bani, inteleg sa ceara pentru caiete speciale, rechizite ... dar pentru mobile mi se pare prea mult. Le-a cerut sa cumpere scaune tuturor copiilor din clasa ?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.