Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici voi aveti timp sa mergeti la deni sau trimiteti doar copii ?

Raspuns mamica: "Din pacate nici una nici alta... cand eram eu copil mergeam cu prietenii mereu la deni si nu numai. Dar acum, cu doi copii mici, chiar nu am cum. Baiatul are 3 ani si fetita 9 luni, tatai vine oboait de la serviciu la ora 19 dupa cel putin 4 ore de mers cu trenul dus intors... cand vor mai creste copii, vom merge cu totii."

Raspuns mamica: "Al meu e micut si am mers cu el la denie si la impartasit joi dar nu am stat decat o ora. El nu prea intelege multe si dupa o ora s-a saturat, s-a plictisit si am plecat. Insa cand va fi mare va merge singur fara sa-l trimit eu deoarece aici in zona la noi copii se aduna in grup mare si merg la denii impreuna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.