Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Mami, ce ai folosit pentru rani la sani? Sunt la inceput cu alaptatul ...

Raspuns mamica: "Depinde si ce fel de rani ai. Din pacate nu ai precizat acest lucru. Dar cand sanii tai sunt plini de lapte... nu te storci? Si acest lucru provoaca rani la sani. Deci ar fi indicat si recomandat sa te storci daca bebe nu papa. Si astfel nu vei mai avea rani."

Raspuns mamica: "E bine sa te ungi cu propriul lapte, ajuta foarte bine si nu face rau copilasului.sau mai poti folosi glicerina boraxata, reduce ranile si vindeca si ciuperca pe limbuta bebelusului in cazul in care are. De regula bebelusii cu limbuta un pic mai aspra sau care nu sunt pozitionati cum trebuie la san provoaca asemenea rani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.