Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Dureri neobisnuite - poate fi acesta inceputul travaliului ?

Raspuns mamica: "Depinde de dureri. Pot fi si contractii false, pentru a sti sigur se poate verifica din cat in cat timp sunt aceste dureri, de ex din 5 in 5 minute. Daca se amplifica atunci pot fi contractiile de nastere ... eventual se poate lua un nospa si daca trece atunci au fost false."

Raspuns mamica: "Daca se apropie data nasterii si daca durerile au inceput cu cele asemanatoare menstruatiei si continua sa se amplifice si sa se inmulteasca, atunci da, durerile le poti asocia cu inceputul travaliului. Bebe se pregateste sa iasa, sa vina pe lume si sa te cunoasca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.