Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este bine ca bebelusul de 1 an si jumatate sa faca efort fizic?

Raspuns mamica: "Ce fel de efort fizic sa faca un bebelus la un an si jumatate? Nu are voie sa faca nici un fel de efort, in afara de mers, aplecat dupa jucarii, aruncat jucarii si ceea ce mai face un copil de varsta lui. Nu-l lasati sa ridice cine stie ce sau sa mearga pana nu mai poate de piciorute."

Raspuns mamica: "Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin efort fizic? Daca vreti sa spuneti ca daca este bine sa faca exercitii fizice ceea ce nu vad ce exercitii ar putea face atunci nu, daca face efort fizic si anume alergand si in joaca da altfel nu nu sunt de acord este prea mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.