Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are cineva vreo sugestie pentru copilul meu balonat?

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie sa gasesti cauza balonarii copilului, daca e alaptat atunci schimba ti tu alimentatia, nu varza, fasole, mazare, daca nu mai alaptezi atunci inseamna ca trebuie sa-i schimbi lui alimentatia, vezi de la ce se baloneaza... poate e constipat."

Raspuns mamica: "Trebuie sa incerci sa vezi de la se baloneaza, si ma refer aici la mancarea pe care i-o faci. Incearca sa mergi la un pediatru si el iti va spune ce sa faci. Eu stiu ca nepotelul meu tot asa era foarte balonat si a mers la medic si i-a scos gazele acumulate, si acum este bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.