Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pana cand persista riscul de Down ? Pana la nastere sau pana la amniocenteza?

Raspuns mamica: "Eu cred ca dureaza pe parcursul intregii sarcini! Prin efectuarea testului de amniocenteza nu afli decat un raspuns pozitiv sau negativ... nu schimba absolut nimic din evolutia fatului! Nu stiu prea multe despre asta, dar logic asa e cum am zis mai sus."

Raspuns mamica: "Sincer nu inteleg intrebarea ta. Sindromul Down nu poate persista doar o anumita perioada de timp. Nu ai cum sa ai doar in timpul sarcinii iar dupa ce nasti sa dispara acest sindrom. Din pacate nu exista asa ceva. Sunt acele teste specifice care se fac in plus."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.