Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Migdale la un anisor este prea devreme? Sau sa mai astept?

Raspuns mamica: "Eu migdale nu le-am dat la 1 an, dar alte oleaginoase ca si nucile da. Insa le-am dat la copii usor sfaramate, eventual amestecate in iaurt. Alune sau fistic nu le-am dat, decat la baiat (e mai mare) pe la apropape 2 ani cand avea dantura completa)."

Raspuns mamica: "Nu stiu daca e bine sau nu, dar eu i-am dat fetitei mele migdale la 1 an si o saptamana! I-au placut si ne-am si amuzat vazand cum rontaie la ele! Incearca mami si vezi daca ii plac! Nu spune nimeni sa ii dai cantitati mari! A mea e tentata sa incerce tot ce e nou."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.