Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am nevoire de o recomandare de carte cu sfaturi pentru bebelusi.

Raspuns mamica: "O carte care am citit-o si de care am fost foarte multumita este ghidul - avem un copil - este o carte foarte buna cu sfaturi extraordinare scrisa de medici specialisti in colaborare cu mamicile... este pentru copii 0-3 ani si gasesti in ea absolut orice, despre educatie, crestere, diversificare, alimentatie, dentitie etc. "

Raspuns mamica: "Carti cu sfaturi pentru mamicile care au copii fie ei nou-nascuti fie ei mari se gasesc de la librarii pana la site-uri care au multe carti cu sfaturi utile pentru ingrijirea nou-nascutului si pana la retete pe toate grupele de varste. Eu am descarcat de pe internet Gidul Mamicii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.