Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La analize copilului meu i-a iesit ca are "proteina C pozitiva". Inseamna ca are o problema ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu proteina c creste cand apar infectii, procese inflamatorii, poate fi vorba de reumatism, infectii precum raceli frecvente. Acum trebuie vazut si ce valoare are ea poate creste de la 6 ore de la debut pana la 48 de ore. Insa nu arata si locul inflamatiei, pentru asta trebuie sa mergi sa faci investigatii suplimentare."

Raspuns mamica: "Nu stiu ce valori trebuie sa iasa la un copil dar la adulti daca e marita stiu ca nu e bine, poate fi intradevar vorba de o inflamatie ... se poate sa fie de la o boala cardiovasculara sau sa fi avut un infarct miocardic, -vorbesc de adulti- trebuie sa-i faci mai multe analize, inima, rinichi, ficat, splina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.