Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Nu am incredere in maternitatea locala. Vreo idee de clinica privata?

Raspuns mamica: "Depinde de unde esti, in judetul unde sunt eu nu exista clinica privata, cel mai bine ar fi sa intri pe un forum specializat si sa intrebi acolo de o clinica buna in functie de unde esti; de asemenea conteaza si medicul care asista la nastere."

Raspuns mamica: "Nu stiu din ce oras sau din ce parte a tarii esti. Daca esti din partea moldovei, o clinica particulara foarte renumita si foarte multumitoare gasesti la Suceava. Si in Iasi sunt astfel de clinici, depinde de care esti mai aproape. Daca nu, gasesti pe net, atat clinici private, cat si discutii intre cei care au fost internati la aceste clinici."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.