Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este posibil cand esti insarcinata sa ai si ciclul menstrual?

Raspuns mamica: "Nu, nu poti fi si insarcinata si sa ai si menstruatie. Ciclu menstrual nu poti avea in timpul sarcinii. Acele sangerari pe care le aveti in timpul sarcinii se numesc sangerari de nidare. Sunt mai slabe cantitativ si mai apoase cu o culoare rozalie/maronie."

Raspuns mamica: "Stii, eu stiam ca nu se poate sa iti vina ciclul peste sarcina, dar am avut o prietena care a avut trei luni de zile ciclu regulat desi era insarcinata. Nu a putut pastra copilul, de fapt l-a pierdut, dar sa stii ca este posibil. Acum cel mai bine ar fi sa mergi la un control sa vezi daca esti cu adevarat insarcinata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.