Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat lapte praf poate manca un copil de 4 luni pe zi ?

Raspuns mamica: "Sincera sa fiu, acum iti spun din ce am auzit de la prietenele mele, deoarece fetita mea nu a mancat lapte praf. Ele mi-au spus ca manca cam de 5 ori pe zi cate 180 de mililitri, cam 900 de mililitri pe zi. Mai toate asa cam de cinci - sase ori pe zi mananca."

Raspuns mamica: "Baietelul meu la 4 luni jumatate manca de 3-4 ori pe zi, cca 500-600 ml lapte praf, dar ii mai dadeam si ceai plus ca laptele il combinam cu cereale formula, uneori manca si mai putin de atat, avea nopti cand se trezea sa manance si nopti cand nu se trezea deloc. Nu l-am fortat niciodata sa manance mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.