Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Dupa o nastere prin cezariana, pot naste al doilea copil natural ?

Raspuns mamica: "Da, poti face acest lucru, dar exista anumite proceduri. In cazul in care ai peste 40 ani atunci nu este bine sa nasti a doua oara pe cale naturala. Exista totusi o complicatie, intr-adevar rara, dar exista, si aceea este ruptura de uter, iar in cazul in care asta ti-se intampla tie trebuie sa faci cezariana, deoarece bebelusul poate suferi leziuni cerebrale."

Raspuns mamica: "Teoretic poti si chiar stiu mamica care a nascut prin cezariana primul copil apoi a nascut normal, la o diferenta de 3 ani cam intre sarcini, dar numai daca medicul zice ca e in regula, ca nu apar complicatii sau sunt minime, in caz contrar nu te sfatuiesc sa alegi nasterea normala, decat sa apara complicatii mai bine nasti tot cezariana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.