Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici mai aveti timp sa iesiti in oras, la cinema? Sau vizionati filme doar la tv?

Raspuns mamica: "Poate ca timp s-ar gasi, dar nu am ce face cu bebe si nici la film cu mine nu il pot lua ca nu are stare si ar deranja pe toata lumea! Da vad filme la televizor sau vizualizate pe internet! O sa am timp dupa ce mai creste putin si o sa am cu cine il lasa acasa."

Raspuns mamica: "Ehe.... ce vremuri bune erau cand mai ieseam in oras cu fetele la o cafeluta sau la un film. Dar acum cu doi copii, familie, casa, servici de abia am timp sa vad un film la tv. Nu mai spun de iesitul in oras...... acele vremuri s-au dus demult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.