Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebe de doua saptamani si nu i-a trecut icterul. Este normal?

Raspuns mamica: "Pai medicul ce zice, nu poti sta un copil cu icter acasa, poate fi foarte periculos, depinde de cat timp al are, sub ce forma e, exista icter care este usor si icter care este foarte pronuntat si trebuie pus copilul sub o lampa, daca dureaza mai mult de 2, 3 zile nu e bine."

Raspuns mamica: "Nu. Nu poti sta cu bebe acasa, cum de te-a lasat cu bebe acasa? Exista forme mai pronuntate dar bebe sta mai mult timp la lampa stiu ca nu iti da voie sa pleci din spital pana nu este ameliorat. Mergi la medicul de familie sau cheama-l acasa sa iti spuna ce sa faci."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.