Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiul meu s-a nascut la 36 de saptamani. As putea sa-l intarc la 5 luni sau trebuie sa astept pana cand face 6 luni?

Raspuns mamica: "Acum cu totii stim cat de important este laptele matern pentru imunitatea si organismul nou-nascutului, mai ales ca s-a nascut si prematur, ar trebui sa ii dai piept cat mai mult, dar daca vrei neaparat sa il intarci atunci ar treebui sa astepti sa faca 6 luni."

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca s-a nascut si prematur eu sunt de parere ca trebuie sa-l alaptezi mai mult de 5, 6 luni; ai putea sa ii dai si o completare de lapte special pentru prematuri insa nu este mai bun decat laptele matern care ii ofera tot ce are nevoie plus imunitate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.