Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Daca copilul meu are polipi , dar care nu-l deranjeaza la respiratie e indicat sa-l operez ?

Raspuns mamica: "Pai daca nu-l deranjeaza de ce sa-l operezi? Nu ar trebui sa-l operezi, practic de asta se opereaza de polipi, ca nu poti respira. Eu am operat baietelul cel mare insa el respira foarte greu mai ales noaptea insa nimeni nu-mi garanteaza ca nu revin polipii."

Raspuns mamica: "Din cate cazuri am auzit, toate s-au finalizat cu operatie. Totusi, nu trebuie sa te sperii. Poate un medic specialist te poate sfatui mai bine daca si cand este necesara o operatie. Cu cat organismul este mai tanar, cu atat mai repede se vindeca. Iar copilul mic uita mai usor decat unul mai marisor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.