Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cand un copil face nazbatii in public, trebuie pedepsit in vazul tuturor ?

Raspuns mamica: "Asta este clar ca da. Trebuie atentionat si chiar pedepsit, deoarece daca nu ii atragi atentia de fata cu persoanele implicate, si o faci acasa, el va sti ca poate face ce vrea ca nu o sa-i faci nimic si o sa-l certi un pic acasa si se va obisnui asa. Si nu este bine."

Raspuns mamica: "Eu cred ca nu faci educatie copilului in lume... acum depinde si de varsta copilului. Daca este mai marisor merge pedepsit acasa ... nu cred in bataie de fata cu altii cum nu cred in bataie deloc ... exista si alte moduri sa-l pedepsesti ... si daca e mai mic tot nu cred ca trebuie pedepsit in vazul lumii ... cred ca mai repede trebuie sa-i distragi atentia spre altceva. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.