Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cate saptamani trebuie sa cloceasca o rata leseasca?

Raspuns mamica: "Am avut insa nu mai am... am fost dezamagita cand a venit intr-o noapte dihorul si mi-a mancat toti bobocii de rata si 2 rate mari. Asa frumoase sunt cand sunt mici!!! Eu din cate imi aduc aminte cel mai mult se ajunge la 5 saptamani. Adica undeva mai putin de 5 saptamani clocesc ratele lesesti."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu clocesc intre 27-30 de zile ! Sunt mame foarte buner ratele ! Ele nu prea stau pe oua, dar au mare grija de ratuste ! Mai bine incearca sa pui ouale la o gaina sau la incubator ! Ratele lesesti mai sunt numite si ratele mute... asa stiu eu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.