Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Am un baietel de 16 luni si nu doarme noaptea. Ce sa fac?

Raspuns mamica: "Incercati sa-l tineti in brate, la pieptul dumneavoastra pentru a va auzi bataile inimii. Se va linisti si va adormi. Acum depinde si din ce cauza nu poate dormi - poate are colici sau poate ii erupe vreun dintisor. Sau poate doarme in cursul zilei mai mult, iar noaptea nu ii este somn."

Raspuns mamica: "Incercati sa il leganati pe picioare, sa il leganati in brate. Puneti-l pe burta dumneavoastra sa va simta, asa faceam eu cu fetita mea si adormea imediat. Poate il doare ceva, mai ales daca plange. Poate are colicii, cel mqi bine este sa il tineti pe burta dumneavoastra."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.