Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, ai participat vreodata la cursuri de pregatire pentru nastere? A avut rezultate ? Sunt in luna a 8-a si am primit o oferta sa merg la un astfel de curs.

Raspuns mamica: "Eu nu am mers ca am nascut prin cezariana, dar am intalnit o tipa la vreo 20 de ani care a nascut cam a doua zi dupa ce am facut eu operatia. Eu nu stiu ce si cum, dar mi-a povestit sotul ca tipa a intrat in travaliu, au dus-o in sala de nasteri si nu s-a auzit niciun sunet... Inainte, celelalte care au nascut trezeau toate lauzele :) Sotul meu a vorbit cu prietenul fetei si cica a fost la astfel de cursuri...dar in Bucuresti (noi suntem din bz)... Asa ca, nu ar fi rau sa mergi. Te va ajuta oricum."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.