Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti pro sau contra uniformei la clasele 1-4 ???

Raspuns mamica: "Eu sunt pentru uniforme, si nu numai in clasele 1-4 (la noi au facut uniforme si la clasa 0 ) ci si in clasele 5-8. Nu vreau sa intervina invidia intre copii, vreau sa fie toti egali in ce priveste vestimentatia si e chiar si mai frumos sa-i vezi pe toti imbracati la fel."

Raspuns mamica: "Sincer sunt pentru purtarea uniformei nu numai la 1-1 ci si mai tarziu! Eu am purtat uniforma si nu am patit nimic... din contra a fost bine... eram toti aproape la fel imbracati! Acum exista diferente intre clasele sociale si apar discutii intre copii in ceea ce priveste hainele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.