Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

E posibil ca un copil de 2 ani sa inceapa sa se balbaie?

Raspuns mamica: "Si al meu la 3 ani se balbaie cand incearca sa zica anumite cuvinte. Nu cred ca este o asa mare problema, mai ales la 2 ani cat are puiul tau (bucura-te ca vorbeste ca altii nu o fac la varsta de 2 ani). Cu timpul nu se va mai balbai. Cand incearca sa spuna un cuvant si se balbaie, lasa-l sa il spuna cum poate si apoi repetati impreuna cuvantul."

Raspuns mamica: "Nu cred ca este asa de grav ca se balbaie. Trebuie sa vezi de ce se balbaie, trebuie vazuta cauza si discutat cu el. Poate nu ii place cum se uita cineva la el sau isi aminteste ceva. Copilul trebuie incurajat chiar si cand poceste cuvintenu ras de el sau facute glume."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.