Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilului meu la 2 luni i-a iesit pe mana o pata maronie! Nu stiu daca e alunita sau ciuperca ! E maronie si s-a mai inchis la culoare de cand a iesit ! Voi ce credeti ca este?

Raspuns mamica: "Nu stiu cat de mare e pata. Trebuie sa fi atenta pentru ca daca aceasta se mareste sau continua sa-si schimbe culoarea inseamna ca trebuie sa mergi urgent la medic. Gandeste-te cam care a fost mersul evenimentelor inainte de a-i aparea pata poate poti afla cauza. Insa totusi trebuie sa ceri sfatul medicului fara discutie."

Raspuns mamica: "Alunitele nu dau sa iasa de la 2 luni. Si eu am alunite si cand eram mica nu le aveam mi-au iesit de cand aveam vreo 4 - 5 ani din spusele mamei. Nu cred ca este nici ciuperca este pur si simplu o pata care va disparea duoa ceva vreme citisem intr-o carte dar nu mai tin minte exact cum se numea. Totusi consultati un medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.