Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu sa doarma ziua?

Raspuns mamica: "La mine cel mai usor a fost cand ma punea si eu in pat cu ea si astfel ma vedea pe mine ca incid ochii si adormea si ea, apoi eu ma ridicam si imi continuam treburile zilnice sau de cele mai multe ori mai statea si eu langa ea si ma odihneam, daca nu se odihnea la amiaza seara nu mai inteleg cu ea. "

Raspuns mamica: "Daca are peste 4 ani si nu vrea cred ca doar facand compromisuri cu el, si al meu cel de 6 ani nu mai doarme la amiaza de vreu an si ceva decat foarte rar, cand este foarte obosit, dar cand doarme la amiza se culca tarziu seara asa ca mai bine sa se culce devreme si sa nu doarma la amiaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.