Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fiica mea se sperie de preot si nu vrea sa se impartaseasca. Ce este de facut?

Raspuns mamica: "Si fetita mea a avut aceeasi problema, dar am incercat samerg cu ea in fiecare duminica la biserica si am luat si nepotelul cu mine. Si cum il vedea pe el ca sta si ca ia pastite atunci a inceput si ea sa vrea si a depasit momentul. Acum abia asteapta sa vina popa cu botezul sa il primeasca."

Raspuns mamica: "Cred ca toti copii se sperie la un moment dat de preot sau de medic. De fapt se sperie de uniforma purtata de catre acestia/de sutana. Incercati sa-i explicati ca preotul este un om al lui Dumnezeu care vine doar pentru a face bine, chiar daca e imbracat in negru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.