Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cum as putea sa fac sa mi se rupa apa? Doar ca sa stiu ce sa nu fac.

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa faci nimic, apa ti se poate rupe sau se poate sa nu se rupa insa asta nu inseamna ca nu poti intra in travaliu, travaliul se declanseaza indiferent daca se rupe apa ori nu, daca nu se rupe o va rupe medicul la nastere, asa ca nu incerca sa faci nimic. "

Raspuns mamica: "Normal ca nu trebuie sa faci ceva anume. Important este sa linistita sa nu faci eforturi deosebite, sa nu cari greutati. Daca incerci - sporturi extreme - e posibil sa se rupa apa si nu e prea OK sa nasti pe asa zis USCAT pentru ca iti da cauza neplaceri si tie si in mod special lui bebita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.