Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ai aparat de cafea? Ce ai tu si imi recomanzi si mie?

Raspuns mamica: "Eu am un filtru de cafea marca Brothers. L-am primit cadou la cununia civila. Nu este o marca scumpa dar e ok. Oricum, nu il folosesc foarte des...prefer cafeaua la ibric pentru ca beau foarte multa cafea. Mami in Italia are un expresor de vreo 10 ani si il foloseste zilnic. E foarte foarte bun. Sper sa imi iau si eu unul din tara."

Raspuns mamica: "Mami eu am un filtru de cafea, dar pe care sincer iti spun nu il prea folosesc. Eu una nu sunt o bautoare de cafea, daca beau una la 3-4 zile ,dar am la munca unul foarte bun de la Philips si sunt multumita de cum face cafeaua. Am vazut ca au de la aceeasi marca si la preturi mai mici si sunt excelente."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.