Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Aveti facute setari de confidentialitate pe saiturile personale? Sau poate intra oricine?

Raspuns mamica: "Bineinteles ca am setari de confidentialitate pe toate site-urile! Cum sa poata intra oricine? In primul rand cand iti faci cont pe un site iti pui datele personale... cum sa le lasi asa sa le vada oricine? Hackerii le afla oricum, dar macar o parola pentru ceilalti sa avem."

Raspuns mamica: "Da. Am setari, nu stiu cat de bune sunt pentru ca nu ma prea pricep dar am setarile de cand am facut contul. Detaliile le pot vedea doar prietenii nu si persoanele straine. Insa mi-e tot mai frica de tot felul de indivizi care cer accept. Nu le dau la cei care nu-i cunosc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.