Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mamici... daca bunicii din partea tatalui nu vor sa auda de voi de Paste, cum reactionati?

Raspuns mamica: "Ii las in pace. Am invatat ca nu e bine sa punem totul la suflet si sa ne consumam pentru absolut tot ce ni se intampla pentru ca oricum noi suntem destul de agasati de ritmul in care decurge viata in prezent, de stres si oboseala, de dinamica asta in care traim. Nu vor sa auda de noi, foarte bine, asta e. Cu timpul poate lucrurile se vor ameliora, merita incercat, insa incet, incet."

Raspuns mamica: "Chiar nu m-ar interesa deloc daca nu vor sa ma vada doar nu fac casa cu ei. Si eu am ceva probleme cu socrii mei si faza e ca nu vreau sai mai vad eu in vecii vecilor nici la Pasti nici la Craciun. Nu te supara din cauza asta toate sunt trecatoare in viata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.