Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

A mai avut cineva un col scurt?

Raspuns mamica: "Da, am avut o prietena si cumnata ei care a avut gemeni au avut aceeasi problema. La fiecare vizita colul era mai scurt. Si medicul le-a recomandat repaus total la pat daca vrea sa pastreze sarcina. Deci ar fi bine sa stai cat mai mult posibil la pat pentru siguranta bebelusului."

Raspuns mamica: "Nu imi amintesc acum, insa mi-a spus si mie ceva legat de asta cand eram insacinata cu fetita, insa eu eram aproape in ultima luna de sarcina cand mi-a zis deci nu stiu daca era vorba de col scurt, stiu ca exista cateva riscuri cand ai un col scurt cum ar fi avortul spontan, ruperea prematura a membranelor si in functie de cati mm ai trebuie sa faci controale periodice, dese."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.