Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul este nelinistit - cum il linistesc?

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa afli care este cauza nelinistii si sa o elimini. Daca nu poti alfa cauza, incearca sa stai cat mai aproape de el, tine-l in brate, mangaie-l, incearca sa ii spui o poveste sau sa ii canti ceva cu voce calma, linistita, incet, pana se linisteste si el."

Raspuns mamica: "Cea mai buna metoda de linistire ar fi sa il iei in brate si sa il legeni sa il linistesti sa te simta aproape si protejat. Incearca sa ii vorbesti incet sa ii canti un cantecel preferat sa il legenii pe picioare. Poti sa il ti pe burta ta si lasa-l sa doarma cu tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.