Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vigantol pentru copilasi am citit ca nu ar mai fi indicat. Ce credeti? Cam toti medicii il prescriu ...

Raspuns mamica: "Noi am administrat unuia din copii, pentru ca medicul banuia ca are lipsa de calciu si ca organismul nu permite fixarea acestuia din alimente. Ceilalti doi nu au beneficiat de acelasi tratament, deoarece am schimbat medicul. Cel nou ne-a indicat sa introducem in alimentatie mai multe produse pa baza de lapte; era cumva impotriva vigantolului, dar nu ne-a dat o explicatie concreta. Ce e sigur, cei doi copii mai mici au rezultatele analizelor perfecte. Daca ar fi sa ne luam dupa asta.... vigantolul nu e indispensabil. Dar nu sunt medic, asa ca ar fi bine sa te mai documentezi."

Raspuns mamica: "Eu nu i-am dat copilului meu niciodata si este foarte bine. O alimentatie variata ajuta foarte mult. Medicul copilului meu este foarte tare axact pe natural, de la mama natura a incercat mai intai si abia apoi medicamente. Acum depinde si de problema care o are copilul sau nevoia de calciu resimtita si de organism. Doar un medic te poate ajuta mai exact cu un raspuns in functie de cazul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.