Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am nascut de 3 saptamani. Pot sa scot fetita 10 minute afara?

Raspuns mamica: "Toti copii au nevoie de aer curat. Poti s-o scoti in fiecare zi cate 10 minute le aer. Astfel isi formeaza imunitatea si rezistenta in fata bolior. Doar sa nu fie foarte frig,ea fiind atat de micuta. Si nu exagera cu imbracatul ca s-ar putea sa-i faci rau. Eu stiu de la medic, ca, copilul trebuie imbracat o idee mai gros decat tine. Daca tie nu ti-e frig nici lui nu-i va fi."

Raspuns mamica: "Chiar este indicat. Numai ai grija la vreme. Evita ceata si ploaia. Cel mai bine este sa o scoti la aer imediat dupa ce ploaia se opreste, deoarece aerul este curatit de impuritati. Si ai grija cum o imbraci, daca este prea subtire - raceste, daca este imbracata prea gros - transpira."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.