Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

La mine cei doi copii pe care ii am au venit intamplator ( din dragoste dar nu au fost programati). Vreau sa fac inca un bebe peste vreo 5 ani, pe la 30 adica. Voi cum ati ramas gravide: intamplator sau programat?

Raspuns mamica: "Ambii copii ni i-am dorit amandoi. Cand am hotarat sa avem primit copil am ramas gravida in prima luna de incercari, in schimb la baiat, desi ne dormeam si al doilea copil, am ramas gravida dupa 4 luni de incercari. Nu as putea spune daca este intamplator sau programat."

Raspuns mamica: "La mine totul a fost programat sa fac al doilea copil dar am intaminat multe greutati. Am ramas insarcinata si am piedut sarcina la 4 luni, am fost tare dezamagita dar dupa 5 luni am ramas iar insarcinata si totul a fost bine pana la 7 luni si o saptamana cand am nascut. M-am chinuit mult nu vreau sa iti povestesc sa te sperii dar acum sunt multumita fetita mea are un an si e sanatoasa. Nu lasa timpul sa traca prea mult pentru ca eu la 32 ani cand am nascut fetita a fost greu, nu a fost ca prima nastere ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.