Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Are cineva un sfat pentru vaccinarea ROR unica?

Raspuns mamica: "De ce sa fie unica? Eu cred ca e mai bine sa faci vaccinurile asa cum trebuie, pe varste, nu degeaba exista o etapa in care se fac, ele protejeaza copilul in functie de varsta lui si il protejeaza pe o perioada de... plus ca daca e unic cred ca e si mai puternic."

Raspuns mamica: "Este un vaccin nou. Inclin sa te sfatuiesc sa mergi pe traditional, mai ales dupa scandalul cu vaccinul anti gripal. Copiii ce au fost vaccinati pana acum cu vechiul vaccin nu au avut probleme. Eu, una, nu as testa medicamente noi pe copilul meu. Cred ca nici tu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.