Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pentru un control de rutina, unde as putea sa-i fac analizele de sange copilului meu, fara sa fie chinuit ?

Raspuns mamica: "Draga mea, oriunde te-ai duce procedura este aceeasi, nu vei gasi nicaieri o alta abordare a problemei. Tot cu un ac o sa-l intepe, chit ca este clinica particulara, chit ca este de stat, dar daca vrei sa-i faci hemograma o sa-l intepe doar in deget, dar daca vrei si calcemie sau alte analize mai amanuntite, atunci ii va lua din vena, dar oricum ai da-o, tot il inteapa. "

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca cel mai bine ar fi sa alegi un laborator particular special pentru copii, deoarece doamnele de acolo au mai multa experienta cu micutii. Daca are sub 1 an copilasul, nici nu isi va da seama cand e gata prelevarea probei sanguina. Cel mai important cred ca e sa nu fii tu ingrijorata pentru ca il vei agita si pe el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.