Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ai voie in sarcina sa iei ceva pentru ati ameliora greturile ?

Raspuns mamica: "Eu, pentru a-mi indeparta greturile din primele luni de sarcina, am luat vitamina c cu gust de lamaie. Nu stiu daca avea vreun efect asupra acestui lucru, probabil era doar constiinta ca am luat ceva pentru stoparea greturilor. Cert e ca la mine a functionat."

Raspuns mamica: "Poti sa iti prepari un ceai cu ghimbir care este foarte bun pentru greturi sau de dimineata sa incerci sa mananci niste covrigei sarati, daca suporti sa nu te scoli din pat cu stomacul gol; ai putea sa mai ai la tine niste picaturi de eucalipt sau de lamaie si sa mirosi cand iti vine sa vomiti sau ai greturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.