Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Ce nu trebuie sa tolereze un parinte in relatia cu copilul?

Raspuns mamica: "In primul lucru ar trebui sa incerce sa il educe in asa maniera incat sa nu se ajunaga la a tolera si a nu tolera. Probabil eu una nu as tolera niciodata lipsa de respec atat fata de noi, parintii cat si de restul persoanelor care intra in contact cu el."

Raspuns mamica: "Cred ca incapatanarea si felul de a se comporta urat cu cei din jur. Este sunt destul de ferma si pe pozitii si nu prea le dau voie sa faca cam ce vom ei. Cel mic este mai neasculatator dar fetita asculta si este foarte OK. Depinde de fiecare copil in parte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.