Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru mamicile cu 2 copilasi: cum "estompati" crizele de gelozie al unuia dintre ei?

Raspuns mamica: "E minunat dar si foarte dificil in acelasi timp sa ai doi copii. Diferenta dintre copii mei este de patru ani iar gelozia dintre ei este pe primul plan. Oricat incerc sa-i linistesc si sa-i impac tot va exista putina gelozie intre ei..... ca frati."

Raspuns mamica: "Cred ca trebuie sa le explicam ca ii iubim pe amandoi la fel ... Trebuie sa fim foarte atenti si la modul in care ne comportam, sa nu le dam motiv de gelozie, lucrurile trebuie impartite in parti egale, la fel ca si dragostea si atentia. Stiu ca este foarte greu, dar nu imposibil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.