Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Uleiul de peste o fi bun pentru un copilas de 2 anisori?

Raspuns mamica: "Daca e vorba de uleiul de peste sub forma de capsule atunci trebuie sa intrebi medicul pediatru, stiu ca sunt si pentru copii dar dupa o anumita varsta. Mai exista si ulei de cod, sub forma lichida in sticluta, dar si acetsa trebuie sa ii administrezi numai dupa ce intrebi un medic."

Raspuns mamica: "In momentul in care vrei sa-i administrezi micutului acest supliment, trebuie sa consulti medicul. Faci un set de analize si vezi intai daca bebe are nevoie de el, deoarece administrat in plus fata de necesarul organismului face doar rau si poate provoca disfunctii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.