Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copii dumneavoastra au probleme cu pronuntarea " r" - ului?

Raspuns mamica: "Noi am avut probleme cu pronuntarea ''r'' - ului pana la 2 ani si jumatate ... Dupa aceea ca prin minune fetita mea a reusit sa il pronunte pe ''r'', am fost foarte fericita. Acum avem 4 anisori si vorbim corect fiecare cuvintel. Mamica este foarte fericita!"

Raspuns mamica: "In mare, toti copiii au probleme de pronuntie. R sau L sau S sau T. Daca ne straduim sa-i invatam sa vorbeasca normal si nu ne distram cand rostesc stalcit cuvintele, perioada aceasta va fi scurta. In jurul vtrstei de 3 ani, deja trebuie sa ne ingrijoram si sa apelam la un logoped, daca vorbirea copiilor nu se normalizeaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.