Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se curata urechile bebelusilor ?

Raspuns mamica: "Urechile copiilor ar trebui curatate, asta la recomandarea medicului, dupa fiecare baita si nu numai cu prosopul. Se roteste coltul prosopului si se sterge in urechiusa. Dar majoritatea mamicilor folosesc betisoarele de urechi, dar speciale pentru copii cu opritoare."

Raspuns mamica: "Urechiusele se curat/se sterg a cu prosopelul atat cat permite, nu este voie sa se bage betisoare in urechi pentru ca nu faci decat sa bagi mizeria si mai mult plus ca poti sa faci rau copilului sau sa afca infectie. Dupa baie daca a intrat apa in ureche este bine sa-i punem o bucatica de vata pentru 1-2 ore."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.