Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copil de 16 luni loveste si musca. Mereu este "suparici" pe toata lumea. Ce ma indrumati?

Raspuns mamica: "Hmm.. cand il apuca "zambalacii" te retragi si il lasi sa planga sau sa se manifeste cum vrea, ba chiar sa-i zici ca tu nu mai vorbesti cu el pentru ca nu e cuminte. In timpul asta sa nu se bage nimeni. Cand se linisteste atunci poti sa ii vorbesti si sa-l iei in brate. Face iar urat, ok, o iei de la capat! Oricum, perioada asta sigur va trece. Si noi am trecut prin asta. Pupici la nazdravan!"

Raspuns mamica: "Trebuie in primul rand sa ii explici ca nu are voie sa procedeze asa si ce se va intampla daca continua: o sa il pui la colt 15 minute sau nu va avea voie sa se joace cu jucaria preferata o ora. Si tot asa pana intelege. Sau nu va avea voie la desene. Gasesti tu ceva!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.