Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Ce este mai bine pentru copil, nastre naturala sau cezariana?

Raspuns mamica: "Depinde de situatie. Pentru copil e mai bine sa se nasca natural, daca nu sunt probleme cu dilatarea. Se spune ca bebelusii nascuti prin cezariana se desprind mult mai greu de mama, fiind dependenti de ea mai mult timp decat un copil nascut pe cale naturala."

Raspuns mamica: "Acum ce iti pot spune, nasterea normala este mai buna fiindca elimini tot pe cale naturala, normal, dar pentru copil exista mai multe riscuri in cazul in care apar probleme de dilatatie sau daca este pozitionat prost, sau daca tu ai vreo secretie si copilul tau o va lua. Asa in cazul cezarianei copilul este mult mai ferit singurele probleme pot aparea la tine deoarece este taietura si se poate infecta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.